Agenda

Agenda

17 okt 2018

Beste dansliefhebbers, tot nader order is onze agenda gesloten in verband met tegenvallende bezoekersaantallen op de dansavonden van Samendansen.nl

Een jaar lang hebben wij geprobeerd om een gezellige, goed bezochte dansavond op te zetten,
maar de opkomst is niet geworden wat wij ervan hadden gehoopt.

Hoewel de gasten en ook wij er veel plezier aan hebben beleefd, is gebleken dat het helaas niet rendabel is om hier een avond voor in het weekend te moeten vrijhouden.
Als beroepsmuzikanten hebben wij met name in het weekend optredens op privé feesten.

Wij willen Partycentrum de Bebsel in Goor, alsmede zaal Rouwhorst in Oldenzaal hartelijk danken voor de tijd en energie die zij in deze avonden samen met ons hebben gestoken.
Naar verluidt zal Danscentrum Rouwhorst de organisatie van de dansavonden bij hun in ieder geval voortzetten, wij gaan er van uit dat ze jullie zullen hierover zullen berichten. Wij bedanken u voor uw komst, en wie weet tot een andere keer, of graag tot ziens op uw feest of misschien op een feestje waar u te gast bent.

Met vriendelijke en muzikale groet,
Jan Willem Bronsgeest & Gert Ekkelboom

zaterdag 14 juli – Rouwhorst – Oldenzaal

Alle vragen en wensen kun je kwijt in ons contactformulier. Entree aan de zaal bij de ingang. Vergeet je stempelkaart niet, of vraag er een via ons contactformulier.

Wij zijn te boeken voor dansavonden, maar ook voor alle andere festiviteiten waar muziek onmisbaar is. Ons repertoire strekt zich uit over 4 decennia popmuziek in alle genres. We zijn als duo te boeken, maar ook tegen meerprijs in een grotere bandbezetting met een uitgebreide blazerssectie incl.  trompetist, saxofonist/clarinet, en eventueel met slagwerk, bas, gitarist en zangeres.

Onze vertrekplaats is Twente, maar we gaan graag het land door, dat is voor ons geen enkel probleem. We beschikken over een zeer uitgebreide A-set voor licht- en geluid. Van kleine kroeg tot grote feesttent, informeer naar de mogelijkheden. We zijn altijd bereid voor het geven van een advies op maat.