Over ons

Over ons

Een unieke belevenis

Welkom bij Partyband De Buren! Jan Willem en Angelique, met een schat aan ervaring, hebben in 2015 de eerste stappen gezet als een dynamisch duo. Hun unieke concept? Een uitgebreid repertoire zonder vaste setlist, waarmee ze elke locatie veroveren. En met succes! Gedreven door een diepe liefde voor muziek, beloven zij een avond vol onvergetelijke momenten.

Met meer dan 2400 nummers tot hun beschikking, en een persoonlijke benadering die elke gelegenheid verheft, garanderen zij een feest waar nog lang over nagepraat zal worden. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest of jubileum, Partyband De Buren staat garant voor een muzikale ervaring die uw gasten niet snel zullen vergeten.

Klaar om de dansvloer te veroveren en herinneringen te maken die een leven lang meegaan? Neem vandaag nog contact op met Partyband De Buren en laat uw feest tot leven komen met de magie van live muziek!

Jan Willem

Toetsenist/zanger

Angelique

Zangeres/gitariste

Eric

Gitarist/zanger

Hans

Drums / zang

Jan Willem en Angelique, een duo met een schat aan ervaring, zijn in 2015 samen hun avontuur gestart.

Breed repertoire

Live zang

Avondvullend entertainment

Muziek voor iedereen

Ook te boeken als 

Trio / Band de Buren

Feesttenten, kermissen, carnaval, tot pak ‘m beet 10.000 man kunnen wij uw feest verzorgen. In het bezit van eigen licht en geluid zijn deze ervaren muzikanten een must have op uw feest! Zo zijn wij graag van de partij in de grote bezetting, met Eric op zijn huulgitaar en Hans op pannen en potten. Zo zijn we altijd groot genoeg voor de parade, en met ons aan boord bent u verzekerd van een feest dat de menigte zal betoveren.

 

Onze passie voor muziek en entertainment brengt een ongeëvenaarde energie naar elk evenement, en met een repertoire dat elk genre en elke stemming omvat, kunnen we moeiteloos de sfeer aanpassen aan uw wensen. Van meeslepende ballads tot opzwepende hits, wij brengen de perfecte soundtrack voor uw feest!

Media